Dagboek van

 

Roepnaam: Luc
 

Lucifer is een gevallen engel. In Latijn
betekent de naam "de lichtdrager".
Het tweede deel,"Inferos" ,
is het Latijn voor "uit de onderwereld".

Sekse: kater
Kleur: zwart gemarmerd met wit
Adoptiestatus: Onder liefdevolle evaluatie

Week 02, Zondag 11 maart 2007

Nog altijd liggen May en Luc boven in de slaapkamer. Inmiddels wil May wel af en toe naar beneden, maar langer dan een kwartiertje niet! Dan holt ze weer omhoog en gaat voor de deur staan mekkeren dat ze naar haar baby wil! Ze gromt niet meer naar ieder geluidje vanuit de gang, maar ze accepteerd ook geen ander katten op de slaapkamer.

De kleine prins heeft zijn oogjes helemaal geopend en kijkt met prachtige blauwe kijkers de wereld in. Het is een sterk manneke dat zich al helemaal kan oprichten en al echt aan het rondstappen is.

Op de foto's van deze week viel ons op dat zijn naam wel erg goed gekozen is, niet alleen vanwege het witte puntje aan zijn staart (dat hem de naam "lichtdrager" heeft opgeleverd), maar ook de tekening op zijn voorhoofd: in plaats van de gebruikelijke "M" heeft Luc meer een soort vlammen (of zwarte klauwen of hoorntjes) op zijn hoofdje!

Het is een zalig knuffelmannetje dat het heerlijk vindt om op zijn buikje gekroeld te worden! Wij zijn erg blij dat hij het gat wat de ABBA-kittens over korte tijd gaan achterlaten, voor ons kan vullen!


Gewichttabel

Geboorte
week 01
week 02
week 03
week 04
week 05
week 06
week 07
140
281
453
 
week 08
week 09
week 10
week 11
week 12
week 13
week 14