Opvoeding en adoptie
De eerste tien weken in een kattenleventje zijn cruciaal voor de vorming van karakter en gedrag. Daarom worden kittens bij ons met alle liefde en zorg opgevoed, maar ook (na de kwetsbare eerste vier weken) in contact gebracht met allerlei omstandigheden die ze in hun latere leventje ook tegen zullen komen. Denk hierbij aan kinderen, stofzuigen, drukke visite, harde muziek en meer van dit soort dagelijkse situaties. Maar ook bijvoorbeeld autoritjes en, indien mogelijk, honden horen bij de inprenting.

Wij omringen al onze katten met de grootste zorg voor hun gezondheid. Dit geldt natuurlijk extra voor onze kittens. Voordat de kittens naar hun nieuwe eigenaren gaan zullen ze vier keer ontwormd zijn, twee keer ingeënt tegen katte- en niesziekte en natuurlijk grondig klinisch onderzocht door de dierenarts.
Na 13 à 14 weken mogen de kittens naar hun nieuwe eigenaren. Het zijn dan zelfverzekerde, sociale, gezonde en speelse kittens die zich in een nieuwe omgeving goed kunnen handhaven. De kittens worden door ons weggebracht naar hun nieuwe thuis. Samen met het kitten worden ook het entingsboekje, de stamboom, de eigendomspapieren en een kittenboekje (een soort “mijn eerste … boek” voor kittens) afgeleverd.

Onze zorg voor onze kittens strekt zich ook uit naar de levensperiode nadat ze bij ons zijn weggegaan. Dit betekent dat geen enkel kitten wordt verkocht zonder een schriftelijke overeenkomst waarin verschillende do’s en dont’s zijn vastgelegd. Deze afspraken maken wij puur uit oogpunt van het welzijn van onze lievelingen. Verder zien wij onze kattekinderen zeer uitdrukkelijk niet als handelswaar: er wordt dus niet onderhandeld! De adoptiepremie staat vast en kan niet ter discussie worden gesteld. Reserveringen worden alleen gehonoreerd indien een aanbetaling is gedaan.